Vendégkönyv
Új hozzászólás
Név:
E-mail cím:
Üzenet:
Ellenőrzőkód:
Kérem, írja be a képen látható szöveget!
(írja be a képen olvasható szöveget arab számokkal!)

|< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 > >|

Hozzászólások egy oldalon:

Tamás
2013.01.21 17:00
 
#232
Az jutott eszembe: mit mondana Szasz, ha látná a blogjának az utóéletét?
Kiss Éva
2013.01.20 19:40
 
#231
Régen írtam, de nem azt jelenti, hogy egy percre is felejtem azt a célt, amiért nekem is küzdeni kell, hiszen Szasz felkért, hogy lépjek követői közé, amit a legnagyobb tisztelettel és szeretettel vállaltam. Mártánk szép Karácsonyt, én boldogságos Újévet kívánok mindenkinek. Közeledik a február, majd az április. Valahogy nagyon várom ezeket a napokat. Februárban a meghitt gyertya lobogó lángja, mely csak kettőnknek táncol, s minden évben az ablakomban ég egész éjjel. Az április - talán a "megszólítása" hozzánk, ideje munkához látni, de komolyan ám! S gyűlnek az ötletek, jönnek a csivitelő sérült gyerekek ls felnőttek. Ebben benne van minden szépség, minden szeretet, amit embertársaink iránt érzünk. Nem vesszük észre, hogy esetleg nincs valakinek lába, nem hall jól, vagy a szeme világa már örökre megszűnt. Akik egy kicsit másként gondolkodnak - ne hidd, hogy tőlük nem lehet tanulni! Ha tudsz szeretni, akkor meglátod bennük az igazi emberi értéket! A Gergely családnak pedig a legjobbakat kívánom ebben az évben is, munkájuk töretlenül haladjon a megkezdett - igen nehéz, de mégis gyönyörű - úton! (
Tamás
2013.01.20 19:35
 
#230
Üdvözlök mindenkit. A mai délután folyamán valami egészen mást keresve, teljesen véletlenül bukkantam az Interneten Szasz blogjára. Először csak az derült ki számomra, hogy van itt valaki aki nagyon beteg, de nagyon életvidám és nagyon küzd. Aztán kicsit utánaolvsagatva a történetnek, több részletet is megismertem a betegségéről, a küzdelmeiről, a haláláról, és arról, hogy valami nagyon maradandót hagyott maga után. 43 éves meglett férfi létemre végigsírtam az egészet. Aztán az is eszembe jutott, hogy sokan, akik könnyebb életet (és könnyebb halált) kapunk, elszégyellhetnénk magunkat. Sokan tanulhatnánk derűt, erőt, kitartást, életszeretetet, optimizmust, küzdeni tudást Szasztól. A hozzátartozók, rokonok nagyon büszkék lehetnek rá! Én sajnálom hogy nem állt módomban jókívánságaimat, gratulációimat közvetlenül neki kifejezni!
Dr. Bakos-Tóth Márta
2012.12.17 11:10
 
#229
Kedves Gergely Alexandra Alapítvány! A Karácsony minden áldását kívánom az Alapítóknak és mindazoknak, akik az alapítvány munkásságát segítik, figyelemmel kísérik. Tárgyak által uralt korunkban a legnagyobb dolog a lelkünkben karácsonyt teremteni. Mi, akik SZASZ emlékét élő valóságként őrizzük, fogjunk össze, tartsuk számon egymást és vigyük tovább azt az életszeretetet, amit Tőle tanulhattunk! Reményeim szerint 2013. tavaszán sikerül vendégül látnom itt a Bakonyban a díjazottakat és az Alapítvány munkatársait. A találkozásig kívánok igazán meghitt „Csendes éj”-t. Dr. Bakos-Tóth Márta Bakonyszücs, 2012. december 17.
Kitti
2012.12.10 13:26
 
#228
Kedves Anyuka! Ma olvasgattam először lánya történetét. Nyugodjon békében! Csodálatos teremtés volt, eszméletlen nagy kitartással, ésszel, intelligenciával, és gyönyörű volt. Remélem, valahol a túlvilágon látja, érzi azt, amit Ön tett. Gratulálok ezúttal a kitartásához, hogy megírta a könyvet, és az alapítványhoz is. További jó munkát, erőt egészséget kívánok az egész családnak, és örülök, hogy még vannak ilyen emberek a világon, akik nem adják fel, és ilyen dolgok után is képesek segíteni másoknak. Köszönöm.
Bakos család
2012.11.06 20:56
 
#227
Ezúton is megszeretnék köszönni sok-sok segítséget,amit kaptunk. A legnehezebb időben a támogatásra nagyon nagy szükségünk volt/van és nem is gondoltuk,hogy ennyi jó ember van:) Külön köszönjék Évának a segítséget!
Fogarasiné Gölöncsér Ágnes
2012.10.30 15:34
 
#226
Köszönjük az alapítvány segítségét,sajnos a gyermekem két hete meghalt Ewing -sarcomában. A támogatást még fel tudtuk használni a gyógyítására.Nagyon erős gyermek volt.Jelmondata:\\\\\\\"Háborúban vagyunk,de a csatát nem vesztettük el!\\\\\\\"
Vargáné Enikő
2012.10.01 19:41
 
#225
Így ismeretlenül szeretném megköszönni a segítséget amit Önöktől kaptunk! Nagyon hálásak vagyunk mindannyian. Ebben a nehéz és a sok megpróbáltatással teli időszakban nagyon jól esett ez nekünk,hogy van aki gondol ránk is! Mérhetetlen tisztelettel Vargáné Enikő és Dávid és a testvérei
Dr.Bakos-Tóth Márta
2012.09.18 12:29
 
#224
Kedves SZASZ! Szép tavaszi találkozásunk óta naponta megszólítottalak lélekben. Így tudod, hogy még nem jutottam el szülővárosodba, de talán hozzám méltóbb évszak az Ősz. Köszönöm a "kódolt" üzeneteket, a napi "kis csodákat", amelyeket nemcsak észrevettem, hanem erőt is adtak. Elmentek a gyerekek, felnőttek jönnek, akik rácsodálkoznak a Te képedre is és tudják, mit jelentesz ennek a Második Otthonnak. "Bokraink közt már az Ősz barangol, Kóró lett a fényes laboda." (Jeszenyin) Esténként, amikor egyedül maradok és kinézek a kertre, zavartalanul gondolhatok segítőimre, így Rád is, megérint mindaz a szépség, ami a Természetben és az emberi lélekben gyökeredzik. Megköszönöm Istennek, hogy élek, és megköszönöm, hogy vagy Nekem. Szeretettel ölel: Márta
Dorottya
2012.07.25 14:43
 
#223
Furcsa dolog történt velem a napokban.Kb két évvel ezelőtt találtam rá Alexandra blogjára. Ekkor még középiskolába jártam. Akkor beleolvasgattam és nagyon meghatódtam azon amit ez a "kislány" véghezvitt. Most , néhány napja jutott ismét eszembe a történet így felkerestem. Nem is igazán tudom hogyan jutott eszembe, ültem a munkahelyemen és egyszer csak eszembe jutott. Örömmel láttam hogy alapítványt hoztak létre Szandra emlékére. Végig olvastam a blogot majd megvásároltam a könyvet is, ezt is elolvastam. Szívbe markoló történet az övé és amennyire megismertem a blogból illetve a könyvből biztosan örülne ha látná hogy mennyi embert megmozgat az ő küzdelme és kitartása. Lehet ,hogy fizikailag már nincs köztünk, de egyre többen megismerik a nevét és a történetét ennek a kitartó és őszinte lánynak. A tegnapi napon be kellett mennem a bankba és ott mikor vártam az ügyintézőt észre vettem egy kis vázát amiben egy virágszál volt. Teljesen megrökönyödtem amikor felismertem ugyan azt a virágot amit előtte csak fényképen láttam és aminek a nevét nem tudom. Az a virág ami Szandra blogjában is feltűnik egy képen. Egy nagy narancssárga bozontos virágú növény. Nem tudom hogy léteznek e véletlenek de úgy gondoltam mindenképp megtisztelem pár mondattal Szaszt, a blogot, az alapítványt és a családját.
Emlékezzünk!
Számlaszámunk

Számlaszám: 11732033-20054812
Adószám: 19550211-1-03
Legyen Ön is támogatónk! Segítsen, hogy segíthessünk!

Hírek

11.DÍJAZOTT
Keressük 2018 díjazottját!
Email változás!