Vendégkönyv
Új hozzászólás
Név:
E-mail cím:
Üzenet:
Ellenőrzőkód:
Kérem, írja be a képen látható szöveget!
(írja be a képen olvasható szöveget arab számokkal!)

|< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 > >|

Hozzászólások egy oldalon:

Ábrahám Ferencné
2013.10.29 16:53
 
#240
Hálás szívvel szeretnék köszönetet mondani Évikének,azért a segítségért amit nyújtott Dominik gyógyulásáért.Nagyon szépen köszönjük,nagyon nagy segítséget nyújtott nekünk hiszen nap mint nap nehézségekbe ütközünk.Nagyon hálásak vagyunk Évike jóságáért és figyelméért,hogy ennyire törődik a beteg gyermekekkel.Sok puszi .
T. Csilla
2013.08.24 15:44
 
#239
Üdvözlök mindenkit! Nem is tudom hogy kezdjem... Először 17 éves koromban (most 24 vagyok) olvastam Szasz blogját, ő 1 évvel volt idősebb nálam és elképzelni sem tudtam hogy tudja Ő ilyen pozitívan látni a dolgokat. Szívből sajnálom ami vele történt, főleg hogy ennyit kellett szenvednie és mégis így lett vége. Én azóta is nagyon sokat gondolok Szaszra és az Ő hatalmas akaraterejére. Megvettem a könyvet is amit az édesanyja írt és sokszor elolvastam már, sokszor tudok belőle erőt meríteni. Én úgy gondolom hogy soha nem szabad feladni,, küzdeni kell amíg csak lehet, mert csodák vannak! Szerintem ő is és a szeretteink mindig velünk vannak, ennek sajnos valamiért így kellett történnie.. Sok erőt és kitartást mindenkinek!
Lipka Eszter
2013.07.28 23:12
 
#238
Tisztelt Alapítvány, Kedves Éva! Hálásan köszönjük kislányunk, Lilike gyógyulásához nyújtott támogatásukat, mely nagy segítséget jelent családunknak ebben a lelkileg és fizikailag is megterhelő időszakban. Bízunk a teljes gyógyulásban, ezért a tőlünk telhető maximumot próbáljuk nyújtani gyermekünknek, hogy minél jobban érezze magát. Igazán örülünk, hogy az Alapítvány önzetlen támogatásával mind a beteg gyermekek, mind szüleik megtapasztalhatják a törődést, a segítséget és útmutatást is kapnak kitartásból, küzdelemből és szeretetből Alexandra emléke által. További sok erőt, kitartást és minden jót kívánunk!
Tóth család
2013.06.29 12:24
 
#237
A világ legerősebb embere volt ő, maguk pedig a legerősebb család! És semmiképp ne higgyék azt, hogy soha többet nem látják őt! Ott van ő minden hol a világban. Ahol kisüt a nap, ahol kék az ég, ahol szivárvány van, ahol felragyognak a csillagok...minden kis csodában benne van, hisz ő is az volt! Erőt és kitartást kívánok!
Sipos Péter
2013.05.05 15:00
 
#236
Ezúton is szeretném megköszönni, hogy a 2013. évi emlékdíjat én nyerhettem el. Óriási megtiszteltetésnek tartom, hogy idén engem választottak. Tudom, hogy csakúgy, mint Szasz, átestem egy szörnyű betegségen. Nekem szerencsém volt, hiszen a karom árán remélem megválthattam az életemet. Sajnos Szasznak nem sikerült. Mégis nagyon sokunk példaképe Ő, mert megmutatta, hogyan kell szembeszállni ezzel a még mindig sokaknak közelről ismeretlen, félelmetes kórral. Megmutatta, hogyan kell embernek maradni akkor is, amikor mások talán összeroppannak. Mint ahogyan több sorstársam, én is átéltem az általa és édesanyja által leírt dolgokat. Bevallom, én nem tudtam mindig mosolyogni, de legbelül mindig bíztam abban, hogy egyszer meggyógyulok és teljes életet élhetek. Dolgozott bennem a dac is, engem senki se sajnáljon és ne tartson betegnek! De ez számomra természetes, hogy így fogom fel. Kaptam ugyan elismerő visszajelzéseket, de komolyan meglepődtem, hogy a Gergely Alexandra Emlékdíj Alapítvány példaértékű embernek tart. Igazából mindig úgy éreztem, hogy csak teszem a dolgom nap, nap után. Ez a megtisztelő díj megerősít abban, hogy helyes ez az életfelfogás. Nagyon remélem, hogy néhány fiatal, vagy felnőtt beteg átveszi és újra visszanyeri a hitét a gyógyulásban. Az emlékdíj kitüntetett helyet foglal el a szobámban és ha ránézek, további erőt ad nekem. Még egyszer nagyon köszönöm!
Dr. BakosTóth Márta
2013.04.20 20:40
 
#235
Kedves SZASZ! A születésnapod tiszteletére itt Bakonyszücsön többször fényesen kisütött a nap. Téged köszöntenek a még virágzó aranyeső-bokrok is. Köszöntelek én, aki olyan sokat kaptam Tőled! Mindannyian megemlékeztünk Rólad. Ma is azt üzenem: "Legyen áldott a születésed napja." Márta
Juhászné Szabó Andrea
2013.02.08 10:02
 
#234
Ezúton köszönjük a nagylelkű segítséget, amellyel nagy mértékben elősegíthető gyermekem gyógyulása, állapotának javítása. Külön köszönjük Dr. Tóth Évának a segítséget.
Tamás
2013.01.27 21:40
 
#233
http://www.youtube.com/watch?v=KUy_C_wMGq4
Tamás
2013.01.21 17:00
 
#232
Az jutott eszembe: mit mondana Szasz, ha látná a blogjának az utóéletét?
Kiss Éva
2013.01.20 19:40
 
#231
Régen írtam, de nem azt jelenti, hogy egy percre is felejtem azt a célt, amiért nekem is küzdeni kell, hiszen Szasz felkért, hogy lépjek követői közé, amit a legnagyobb tisztelettel és szeretettel vállaltam. Mártánk szép Karácsonyt, én boldogságos Újévet kívánok mindenkinek. Közeledik a február, majd az április. Valahogy nagyon várom ezeket a napokat. Februárban a meghitt gyertya lobogó lángja, mely csak kettőnknek táncol, s minden évben az ablakomban ég egész éjjel. Az április - talán a "megszólítása" hozzánk, ideje munkához látni, de komolyan ám! S gyűlnek az ötletek, jönnek a csivitelő sérült gyerekek ls felnőttek. Ebben benne van minden szépség, minden szeretet, amit embertársaink iránt érzünk. Nem vesszük észre, hogy esetleg nincs valakinek lába, nem hall jól, vagy a szeme világa már örökre megszűnt. Akik egy kicsit másként gondolkodnak - ne hidd, hogy tőlük nem lehet tanulni! Ha tudsz szeretni, akkor meglátod bennük az igazi emberi értéket! A Gergely családnak pedig a legjobbakat kívánom ebben az évben is, munkájuk töretlenül haladjon a megkezdett - igen nehéz, de mégis gyönyörű - úton! (
Emlékezzünk!
Számlaszámunk

Számlaszám: 11732033-20054812
Adószám: 19550211-1-03
Legyen Ön is támogatónk! Segítsen, hogy segíthessünk!

Hírek

Jubileumi díjátadó
X. Díjátadó
Adó 1%
Email változás!