Vendégkönyv
Új hozzászólás
Név:
E-mail cím:
Üzenet:
Ellenőrzőkód:
Kérem, írja be a képen látható szöveget!
(írja be a képen olvasható szöveget arab számokkal!)

|< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 > >|

Hozzászólások egy oldalon:

BT
2009.05.01 19:06
 
#114
Kedves Édesanya! Már régebben megtaláltam Szasz blogját, de erre az oldalra csak most leltem rá. Sokat gondolkoztam, hogy írjak-e, de mégis e melett döntöttem. Ezelőtt 10 évvel én is Ewing sarcomában szenvedtem, amiből úgy tűnik, sikerült kigyógyulnom, jelenleg egyetmi hallgató avgyok. Betegségem rövid történetét megírtam, itt olvasható: http://www.hatter.hu/archivum/?q=node/3206 , így itt ezzel nem szaporítom a szót. Igazából csak a segítségemet szeretném felajánlani. Igazából nem tudom, miben tudnék a segítségére lenni, de ha úgy gondolja, hogy bármilyen nemes célra fel tud használni, szívesen állok rendelkezésére. További sok erőt kívánok küzdelméhez!
F.A.
2009.04.28 20:41
 
#113
Kedves Édesanya ! Köszönöm a könyvet, és ez úton is küldöm őszinte részvétemet önöknek és mindenkinek, akiben űrt kelt a hiánya. F.A. Budapestről.
Barto Laszlo
2009.04.27 00:04
 
#112
Kedves Gergely Csalad, a mai napon veletlenul talaltam meg Szasz blogjat. Nem tudom elmondani mennyire meghatott es megviselt az amit olvastam a blogjaban. Szinte ereztem az energiajat ami mindennel erosebben a mai napig ott sugarzik a leirt betuibol. Vegtelen tiszteletet erzek Szasz irant. Nagyon sajnalom, hogy nem elobb talaltam ra a blogjara. Itt elek Irorszagban es igerem elmegyek oda ahol O is volt. A konyvet holnap rendelem meg, szeretnem elolvasni es jobban erteni mindazt amit a lanyuk probalt atadni. Oszinte reszvetem!!! Laszlo.
Tóth Enikő
2009.04.22 13:18
 
#111
Kedves gyászoló édesanya. Csak csodálni tudom azt az erőt , akaratot, kitartást, ami Önben van. Azt a tehettséget, amivel képes volt megírni ezt a könyvet. Kívánom, hogy sikerüljön ezáltal a Szasz és az Ön álmát megvalósítani. Remélem, az alapítványt is sikerül úgy müködtetni, ahogy azt szeretnék. Valamint köszönetet szeretnék mondani, amiért az én kedves "Évike nénimet" tartották méltónak erre a díjra. Valóban megérdemli. Másfél éves levelezés álltali barátság köt össze vele . Nagyon sok szépet, jót, emberit és nemes dolgot tanultam tőle. És nagyon sokat tett nem csak értem, de nagyon sok emberért. Akik arra akár lelkileg, akár fizikailag szorultak segitségre. Tapasztalatból mondom, a DÍJ méltó helyre került. Tisztelettel Enikő
Zsór
2009.04.20 18:54
 
#110
Kedves Gergely Család, Drága Éva! Szeretnék köszönetet mondani a tegnap estéért. Nagyon szép, meghitt és megható ünnep volt. Polyák Lilla és Homonnay Zsolt által előadott dalok kifejezetten az emlékezést, az érzelmeket, a szeretet és az összetartozást jelképezték. Vujity Trvtko felkonferálása nagyon igaz volt, könnyek nélkül nem lehetett megúszni ezt az estét... A díjazottról bemutatott kisfilm tovább fokozta az érzelmeket. Nagyon jó érzékkel választotta ki az alapítvány az idei díjazott személyét is. Csak gratulálni tudok a műsor megszervezéséhez. Természetesen meg kell említeni a tánccsoportot, aminek Szaszikánk 3 évig volt tagja. Nagyon szép előadással emlékeztek meg társukról, köszönet nekik érte. Csodálatos este volt, mint ahogy eddig is minden évben ott voltam, amíg erőm, egészségem engedi nem fogok elmulasztani egyetlen emlékestet sem. Akkora töltést adott, az emlékezés, a szeretet, az összetartozás kézzel fogható volt. Végezetül a könyv. Én el sem tudom képzelni mekkora lelkierő kellett a megírásához. Olyan árnyaltan, olyan szépen íródott, mint ha egész életedben drága Évám ez lett volna a dolgod. Ez másképpen nem ment, csak mély anyai érzéssel, összetört szívvel, akarattal és az emlékezés erejével. Remekmű, mindenkinek őszinte, tiszta szívvel ajánlom. Remélem, hogy a siker nem marad el, és az Alapítvány tovább tudja vinni Szasz szellemiségét, évről-évre sikerül megtalálni, kiválasztani a legmegfelelőbb hétköznapi hősöket. Az idei díjazottnak is szívből gratulálok és további sikeres munkát kívánok. Remélem a Városi Televízió jóvoltából mások is láthatják hétköznapi hősünk életét és példaértékű munkásságát.
Az idei év legszebb díja
2009.04.20 13:43
 
#109
Az idei év megkülönböztetett tiszteletet és örömet tartogatott, megkaphattam e nemes, szépséges, emberi küzdelemmel tele - legbecsesebb díjamat - melyet Szasz emlékere hoztak létre szerető szülei, tisztelői. A díjhoz tartozott a könyv is, melyet lám, ki is olvastam, igaz éjjel nem tudtam letenni, s most testileg, lelkileg fáradt - de nagyon boldog vagyok! Aki olvassa e sorokat, kérem higgye el, hogy nem volt kis lelki erő az, ahogy Éva egyáltalán elkezdje a könyv megírását, felszaggatva vele most is vérzős sebét. Hogy mit érzett? - sajnos tudom, két gyermekemet elveszítettem én is, s 24 év távlatából is ugyan annyira fáj, mint az elején. A parajelenségekről annyit, hogy hidd, és tudd! - Szandri "létezik", ha nem is látod! Augusztus 10-én születtem. Kell még magyarázat? A könyv annyira magával ragadó, hogy elmondani nem lehet, noha tudja az ember a végkifejletet, Szasz ügyelt arra, senkinek ne írja le szenvedését, s az anyai szív szeretetével íródott meg a könyv, mely láttatja a kivezető utat, hiszen oly sokszor megemlíti benne az érző anyai gondoskodás, visszaemlékezés - hogy ha akkor erre odafigyeltünk volna. Ugye a fél mondatok, melyek lehetővé teszik, hogy más ember, aki ezzel a kórral él és küzd, mire figyeljen oda, s akkor talán... Szeretettel ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, letenni nem tudja, ezt előre borítékolom! Éva! Csodállak. A lelki erődet, a testi szenvedéseid elhallgatását, a másnak biztató szavakat adásodat! Kívánok lelki békét, s hidd, ez az alapítvány az idők során nagy kiterjedésű lesz, s működni fog, Szandrinak méltó emléket állítva. Szeretettel: Éva
ANA
2009.04.20 12:04
 
#108
Drága Szasz, Ma lennél 20 éves... Hihetetlen, hogy már 2 éve nem vagy itt, de látod, halálod után is tanulunk Tőled, erőt merítünk Belőled. Nyugodj békében álmaid szigetén!
Andi
2009.04.15 16:13
 
#107
Elolvastam a könyvet és nagyon szép volt, természetesen megkönnyeztem. Köszönjük, hogy ennyire részletesen beszámolt a történtekről, teljesen magam előtt láttam az egész családot és a mindennapi életüket, küzdelmüket.
zsór
2009.04.14 19:41
 
#106
Végre én is kezembe tarthatom a könyvet. Ma sikerült megvennem, már kapható a könyvesboltokban. Küllemére vonatkozóan is nagyon szép, az ajánló szívhezszóló. Gratulálok drága Éva, hogy volt erőd megírni a könyvet. Biztos vagyok benne, hogy rövidesen jelentkezem : elolvastam a könyvet.
meva
2009.03.20 11:35
 
#105
Nekem már sikerült megrendelnem a könyvet!!!!!
Emlékezzünk!
Számlaszámunk

Számlaszám: 11732033-20054812
Adószám: 19550211-1-03
Legyen Ön is támogatónk! Segítsen, hogy segíthessünk!

Hírek

XI. Díjátadó
XI.Díjátadó
11.DÍJAZOTT
Keressük 2018 díjazottját!
Email változás!